Hlavní strana > > > > 20.9.2019 - Výpis zdroje (3057 )
Prohledáno za: 0.511sec.
Přejdi na: Opinion |  New York Post

Výpis RSS zdroje: Opinion | New York Post

Náhled

Your source for breaking news, news about New York, sports, business, entertainment, opinion, real estate, culture, fashion, and more.

Poslední aktualizace: 20.9.2019 17:08

Strana: 1/ 1171 Celkem nalezeno 11708 záznamů.

Seřazeno dle nejnovějších. - Starší napřed

Bill de Blasio finally gives up on presidential bid — but not on torturing New York

Náhled

enclosure image Mayor Bill de Blasio has finally realized what the rest of the country did long ago: He has no chance of being president of the United States. But that doesn’t mean he’s done torturing New York. Oh, on the plus side, New Yorkers will no longer have to wince as their mayor abases himself before... Číst dále >>> Přeložit do en

The left despises Trump because he fights progressive elite on every front

Náhled

enclosure image Donald Trump is waging a nonstop, all-encompassing war against progressive culture, in magnitude analogous to what 19th-century Germans once called a Kulturkampf. As a result, not even former President George W. Bush has incurred the degree of hatred from the left that is now directed at Trump. For most of his time in office, Trump,... Číst dále >>> Přeložit do en

The climate strike is all about indoctrination, not science

Náhled

enclosure image Kids in the city will be missing school today for the nationwide “Climate Strike.” They might see it as a small sacrifice: Who needs an education to prepare for tomorrow when tomorrow is a dubious proposition? Truth is, they probably have no idea just how silly are the things they’re promoting. “We, the youth of... Číst dále >>> Přeložit do en

Still waiting for Dems to apologize to Kavanaugh

Náhled
20.9.2019 01:35
Post Editorial Board
Still waiting Dems apologize Kavanaugh

enclosure image It’s now been four days since The New York Times corrected — er, retracted — its attack against Justice Brett Kavanaugh. Turns out the “new allegation” isn’t supported by the victim, a fact conveniently left out of the story. And still Kamala Harris, Liz Warren, Beto O’Rourke, Julian Castro, Cory Booker and Pete Buttigieg haven’t... Číst dále >>> Přeložit do en

Justin Trudeau stands exposed as phony like the ‘cancel culture’ left

Náhled

enclosure image Justin Trudeau turns out to be even more of a vapid idiot than we’d thought. But what price will he pay for his idiocy? Canada’s ultraprogressive prime minister stands exposed as having donned black- or brownface at least three times in his younger years — the most recent occasion apparently being in 2001, at age... Číst dále >>> Přeložit do en

Trump’s showing the right strength on Iran

Náhled
20.9.2019 01:25
Post Editorial Board
Trump’s showing right strength Iran

enclosure image Certain hawks are suggesting that President Trump all but guaranteed the Iranian attack on the Saudi oil industry when he declined to answer Tehran’s shootdown of a US drone with a military strike. They’re wrong — and the reasons why they’re wrong should guide Washington’s reactions now. Trump is right: His restraint back then showed... Číst dále >>> Přeložit do en

Kavanaugh reporter’s self-damning interview and other commentary

Náhled

enclosure image Court watch: Reporter’s Self-Damning Interview Robin Pogebrin, co-author of the now-infamous New York Times column airing a new allegation of a Brett Kavanaugh sexual assault, has inadvertently shown her “pure confirmation bias,” says Kyle Smith at National Review. In an interview Tuesday, Pogebrin said she decided to include that accusation, even though the supposed victim... Číst dále >>> Přeložit do en

Devine: Elizabeth Warren’s war on men is an insulting, losing strategy

Náhled

enclosure image Elizabeth Warren made the political calculation this week that she doesn’t need men to win the presidency. “We’re not here today because of famous arches or famous men,” she told a rally in Washington Square Park Monday night. “In fact, we’re not here because of men at all,” she said, emphasizing the “m” word like... Číst dále >>> Přeložit do en

ThriveNYC is an even bigger failure than it seems

Náhled
19.9.2019 03:08
Post Editorial Board
ThriveNYC even bigger failure than seems

enclosure image As bad as the latest Mayor’s Management Report made first lady Chirlane McCray’s signature ThriveNYC program look, the truth is worse. The annual performance review revealed that Thrive fell way short on many of its goals last year despite a $225 million budget. Its mental health first-aid project, for example, managed to train only 50,000... Číst dále >>> Přeložit do en

The UAW’s demands would kill GM

Náhled
19.9.2019 02:59
Steven Malanga
UAW’s demands would kill

enclosure image “G.M. Workers Say They Sacrificed, and Now They Want Their Due,” a headline in The New York Times declares. Another explains, “For G.M. Workers, U.A.W. Strike Is Chance for Overdue Payback.” The gist of both is that workers suffered enormously during the General Motors bailout and subsequent bankruptcy, and now they want to be made... Číst dále >>> Přeložit do en

Strana: 1/ 1171 Celkem nalezeno 11708 záznamů.

Líbí se Vám tato stránka? Sdílejte ji s ostatními.

Přidat.eu záložku

uživatelské kanályVlastní zdroje: - -

Přidejte svůj vlastní RSS zdroj, který budete vitět pouze Vy na stránkách jednotlivých kategorií. Maximální počet na každé stránce je 8.

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

NWOO.ORG

New World Order Oppositton

Agitace za štěstí nebo za trvalé katastrofy?

Daniel Novák 19.09.2019, 10:10

V roce 2000 proběhlo v New Yorku promítání 37 sovětských filmů, počínaje dobou stalinizmu a konče počátkem 60. let. Veškerá tamní filmová kritika, která už neměla důvod bát se vojenskoprůmyslové moci „supervelmoci č.2“ a plnit politickou objednávku, jedním hlasem zvolala ve vytržení: „To je nějaká jiná civilizace!“ A to bylo správné hodnocení podstaty skutečného socialistického
číst...

Přehled zpráv – RusVesna, RusNext 18.9.2019

Božena W. 19.09.2019, 10:00

1; Eurobondy prudce poklesly po zprávách o „kompromisu“ s Kolomojským. Na cenu eurobondů měla vliv především zpráva o žhářském útoku na dům bývalé šéfka ukrajinské národní banky Gontarevové. 2; Státní tajemník USA uskutečnil rozhovor s ukrajinským ministrem zahraničí. Mike Pompeo telefonicky hovořil s Vadimem Pristajkem. 3; Estonský neúspěch. Bude Ukrajina další? Prezidentka Estonska varovala Ukrajinu
číst...

Přehled zpráv – RusVesna, RusNext 17.9.2019

Božena W. 19.09.2019, 09:50

1; Ruské letadlo MS-21 uskutečnilo první mezinárodní let z Žukovského do Istanbulu. 2; Naftogaz podvádí Ukrajince s cenami plynu. Naftogaz prodává plyn, který mohou využít v zimě, za vyšší cenu, než jsou ceny v ceníku. 3; Nacisté požadují od policie, aby propustila výtržníky zadržené po pochodu homosexuálů v Charkově. Demonstrace za účasti zástupců různých uskupení
číst...

P.C.Roberts: Armageddon na obzoru?

Lubomír Man 17.09.2019, 20:05

Příznivci prezidenta Trumpa by v těchto okamžicích, kdy se tento na popud Izraele chystá rozpoutat válku, měli učinit vše možné i nemožné v zájmu toho, aby je vyslechl. Vzájemná bezpečnostní dohoda USA a Izraele dává totiž Izraeli možnost zatáhnout USA do války – a to v zájmu Izraele. Útok na ropné pole v Saudské Arábii,
číst...

Exkurze do propagandistického skanzenu školství ČR

Daniel Novák 17.09.2019, 20:03

Pár slov úvodem Abych byl spravedlivý, tak dříve, než se budu věnovat tématům z výuky, je třeba nejprve uvést v jakých prostorách a v jakém prostředí žáci a studenti usedají do školních lavic ( nejen ) v ČR. Zatímco téměř všichni dospělí mluví o pohybu, prostoru, zdraví a čerstvém vzduchu, tak našim dětem dopřáváme přesný
číst...

Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

Kinosvět - záhady a tajemství

S MUDr. Jonášem o zdraví - 12. díl

Kinosvět - záhady a tajemství 08.12.2016, 12:37

MUDr. Josef Jonáš, jeden z nejznámějších českých badatelů v oblasti přírodní a celostní medicíny, radí jak pečovat o své tělesné a vlastně i duševní zdraví.
číst...

S MUDr. Jonášem o zdraví - 11. díl

Kinosvět - záhady a tajemství 28.11.2016, 15:53

MUDr. Josef Jonáš, jeden z nejznámějších českých badatelů v oblasti přírodní a celostní medicíny, radí jak pečovat o své tělesné a vlastně i duševní zdraví.
číst...

S MUDr. Jonášem o zdraví - 10. díl

Kinosvět - záhady a tajemství 23.11.2016, 01:35

MUDr. Josef Jonáš, jeden z nejznámějších českých badatelů v oblasti přírodní a celostní medicíny, radí jak pečovat o své tělesné a vlastně i duševní zdraví.
číst...

S MUDr. Jonášem o zdraví - 9. díl

Kinosvět - záhady a tajemství 16.11.2016, 13:26

MUDr. Josef Jonáš, jeden z nejznámějších českých badatelů v oblasti přírodní a celostní medicíny, radí jak pečovat o své tělesné a vlastně i duševní zdraví.
číst...

S MUDr. Jonášem o zdraví - 8. díl

Kinosvět - záhady a tajemství 08.11.2016, 11:57

MUDr. Josef Jonáš, jeden z nejznámějších českých badatelů v oblasti přírodní a celostní medicíny, radí jak pečovat o své tělesné a vlastně i duševní zdraví.
číst...

Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

Tomio Okamura

Tomio Okamura: Tomio Okamura ve Svobodném rádiu 17.9.2019.

Tomio Okamura 18.09.2019, 22:05

Sledujte: https://www.facebook.com/tomio.cz Sledujte: https://www.facebook.com/hnutispd
číst...

Tomio Okamura: Mnoho lidí nemá ani na zuby.

Tomio Okamura 16.09.2019, 10:21

Sledujte: https://www.facebook.com/tomio.cz Sledujte: https://www.facebook.com/hnutispd
číst...

Tomio Okamura: SPD nepodpořilo rozšíření NATO o Severní Makedonii.

Tomio Okamura 13.09.2019, 20:47

Sledujte: https://www.facebook.com/tomio.cz Sledujte: https://www.facebook.com/hnutispd
číst...

Tomio Okamura: NE zavedení evropského žalobce.

Tomio Okamura 12.09.2019, 18:25

Sledujte: https://www.facebook.com/tomio.cz Sledujte: https://www.facebook.com/hnutispd
číst...

Tomio Okamura: Budou se navyšovat důchody.

Tomio Okamura 11.09.2019, 21:11

Sledujte: https://www.facebook.com/tomio.cz Sledujte: https://www.facebook.com/hnutispd
číst...

Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

Česká televize

StarDance jede za Vámi! Flashmob

Česká televize 13.09.2019, 13:45

Doražte na jednu z našich událostí StarDance do Ostravy, Brna, či Hradce Králové a zúčastněte se tak naprosto originálního flashmobu. Jak se na něj připravit naleznete ve videu. 🕺 Odkazy na jednotlivé akce: ▶️27. 9. Ostrava https://www.facebook.com/events/714784212339612/ ▶️28. 9. Brno https://www.facebook.com/events/694771571022939/ ▶️29. 9. Hradec Králové https://www.facebook.com/events/382608159357237/
číst...

REPORTÉŘI ČT - Proč věří návštěvníci Čapího hnízda premiérovi

Česká televize 12.09.2019, 10:01

Anketa pořadu Reprotéři ČT s návštěvníky Čapího hnízda. Celý díl pořadu Reportéři ČT sledujte na iVysilani a nebo zde v odkazech. https://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/219452801240026/video/718068 https://www.facebook.com/reporterict/videos/2262678957192058/ Sledujet nás na našich sociálních sítích: FACEBOOK: https://www.facebook.com/reporterict/ TWITTER: https://twitter.com/reporterict WEB: https://www.ceskatelevize.cz/reporterict #teaser #babis #navstevnici #capihnizdo
číst...

Reportéři ČT - Fiala M., Paclíková A. - Horká planeta

Česká televize 10.09.2019, 11:05

REPORTÉŘI ČT - Paclíková A., Srnka V. - V rybníčku pana kancléře

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Paclíková A., Srnka V. - Příběh jednoho podnámu

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Vondráček David - Vy tanky, my branky

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Vondráček David - Ve šroubovici Přemyslovců

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Vondráček David - Dědečci

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Vondráček David - Ve jménu národa

Česká televize 04.09.2019, 14:57

REPORTÉŘI ČT - Kutilová M, Klicperová L - Vzpoura běženců

Česká televize 04.09.2019, 14:57
Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

ParlamentníListy.cz

ParlamentníListy.cz

Česká politická scéna jako na dlani

Musíme změnit společnost! Manažer z Greenpeace šokoval na ČT, co vše se musí kvůli ekologii změnit

20.09.2019, 09:29

Hostem pátečního Interview na ČT24, byl manažer organizačního rozvoje Greenpeace International Jan Beránek. Hovořil o klimatických změnách a podotkl, že „je nejvyšší čas začít výrazně obracet ekonomiku a způsob, jakým je naše společnost organizovaná“. Zareagoval i na protesty organizované studenty. „My jsme byli ve škole celá desetiletí a nezdá se, že by to pomohlo,“ řekl. Co se týče energetiky, tak nejlepší způsob „jak se to dá dělat“ prý ukazuje Německo. My dle jeho slov: „Zaostáváme nejen za Evropou, ale i za celým světem. Už i za tou Čínou.“ A mluvilo se také o aktivistce Gretě Thunbergové a o jejím významu.
číst...

Hovado, kokoti! Milion chvilek jde do zbraně. Něco se chystá. Chvilkaři mají pro Zemana různá přání

20.09.2019, 20:21

Milion chvilek na svůj facebook napsal nabídku práce. „A je to tady. Prezident Zeman se naprosto zesměšnil,“ napsali. A reakce? „Jste jedním z největších štváčů v této zemi. Najděte si holku,“ zaznělo z diskuse. Chvilkaři mobilizují k prý největší demonstraci, jakou naše země zažila. V listopadu, nebo dřív?
číst...

Halíka i Němcovou „dám“, ale tohle ne. Dílko, ze kterého trapnost tryskala, vrací se Tomáš Vyoral k ostudě České televize

20.09.2019, 17:12

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA Komentátor Tomáš Vyoral se opět pustil do žhavých témat z uplynulého týdne. Ohodnotil tak třeba nový pořad České televize „To se ví“. Sledování tohoto pořadu prý bylo „nejtěžším kalibrem“ a „trapnost tryskala proudem“. Takový pořad by dle něj snad „horko těžko vypotili i bolševici“ a „potomci tvůrců a aktérů se budou stydět až do osmého kolene“. Řeč pak přišla i na „postiženou záškolačku“ Gretu Thunbergovou a její následovníky v Česku včele s Evou Holubovou. Vyoral se na klimatické demonstrace již připravuje. „Už píšu transparent ‚Greta zvítězí nad lží a nenávistí‘, samozřejmě v angličtině, a na netu jsem si objednal vlajku EU,“ podotýká. A nit nezůstala suchá ani na ministru zahraničí Tomáši Petříčkovi.
číst...

Uf. Tohle chystají českým dětem do jeslí. V tichosti se objevil závažný dokument

20.09.2019, 19:41

Manželka konzervativního publicisty Romana Jocha, Jana Jochová, se pro Český rozhlas Plus vyjádřila o – dle jejích slov – revoluční novele v institucionální péči o malé děti. Půjde o genderismus? „Některé genderové ideoložky už nejsou ochotny připustit ani to, že biologické rozdíly v pohlaví skutečně ovlivňují lidské chování, a chtějí vychovat nového člověka už od jeslí. Ty děti ale nejsou jejich,“ uvedla.
číst...

Abolice? Babiš je svázán. Co dál? Zemanův strategický tah očima politologa

20.09.2019, 19:05

ROZHOVOR Výrok o „milosti“ pro Andreje Babiše je podle politologa Jana Kubáčka kuriózně komplikace právě pro předsedu vlády. „Pro část veřejnosti zůstane vinným… a slabším,“ říká odborník a vysvětluje v rozhovoru pro PL, proč a jak prezident ve skutečnosti šéfa ANO stigmatizoval a ještě více mu přistřihl křídla. Expert na politiku uvažuje, zda by premiér přijal abolici, která je brzdou k očištění a nechává stín pochybení. Čtěte úsudky, které měl možná na mysli Miloš Zeman, pokud vyjádření nemyslel vážně.
číst...

Nastavit

Pro změny se prosím přihlašte ke svému účtu.

Zvědavec

Skládáme střípky informací

Bezdrátová síť 5G: směšná kamufláž globální nadvlády

Jon Rappoport 20.09.2019, 01:10

Nejprve uvedu pár citací, abych vás uvedl do problematiky. Rychlost sítě 5G - to je dobré pro lidi, kteří si musí stáhnout celou řadu svého oblíbeného televizního pořadu za dvě vteřiny: „Je to další (pátá) generace mobilní technologie, která slibuje výrazné zvýšení rychlosti, pokrytí a responzivitu bezdrátových sítí. O jak velké rychlosti zde mluvíme? Představte si 10 až 100krát větší rychlost, než je vaše běžné mobilní připojení, a dokonce ještě rychlejší, než cokoli, ​​co lze získat pomocí fyzického kabelu z optických vláken, který máte zavedený doma. (Budete si tak moci stáhnout celou řadu televizního seriálu, jako je např. „Stranger Things“, za pár vteřin.)“ [CNET.com]
číst...

Vzdělávání je problém?

Milan Javůrek 19.09.2019, 01:10

V posledních dnech bylo z Ministerstva školství oznámeno, že je třeba proškrtat až na padesát procent výukové okruhy. Prý jsou příliš obsáhlé, neodrážejí stálé změny v našem poznání – a hlavně se to nedá časově zvládnout a procvičit. To, že díky propagované inkluzi se výrazně zpomalilo tempo výuky, to již zmíněno nebylo. Dříve také pro účely procvičení byly používány domácí úkoly, ale i to je dnes překonáno – vyučující si tak nepřidávají práci navíc k radosti žáků i rodičů.
číst...

Soud EU omezil tranzit plynu přes „Nord Stream“

Autor neuveden 18.09.2019, 01:10

Evropský soudní dvůr připravil „Gazprom“ o možnost využívat celkovou kapacitu plynovodu Opal, který plní funkci jedné z pozemních částí plynovodu „Nord Stream“ (čes. Severní proud). Informovalo o tom polské ministerstvo energetiky.
číst...

Kozel zahradníkem

Jaroslav Tichý 17.09.2019, 01:10

Před nedávnem došlo po velkých a nesmyslných tahanicích způsobených nestandardním postupem předsedy ČSSD v souvislosti s výměnou nominanta ČSSD na pozici ministra kultury ke jmenování L. Zaorálka na tento post. Prý proto, že jde o zkušeného ministra. Je-li tomu tak, pak nepotřebuje žádných 100 dní hájení. Pojďme se tedy podívat již nyní na počínání nového pana ministra po jeho nástupu do funkce. Stihl toho již docela dost.
číst...

Fake news posloužily k ospravedlnění totální války: výmysl o bosensko-srbském „táboru smrti“

Autor neuveden 16.09.2019, 01:10

Poprvé publikováno na webu Global Research 15. července 2015. Článek je staršího data, zařazuji jej za poslední článek Michala Branda Alan Kurdi jako symbol, abych ukázal, že falešné a úmyslně naaranžované fotky, které hýbou veřejným míněním a mění směr událostí, nejsou neobvyklé. Mainstream sahá k těmto desinformacím často a beze studu. No, hlavně že na ČT1 běží ve chvíli, kdy toto píši (neděle 22:20) propagandistický pořad To se ví, který „zábavnou formou odhaluje „falešné zprávy“. Editor
číst...

Alan Kurdi jako symbol

Michal Brand 14.09.2019, 01:10

K dnešní úvaze mne inspiroval komentář Tomáše Vyorala a jeho komentář k Alanu Kurdimu a symbolice jeho smrti a fotky. Alan Kurdi, ten malý syrský chlapec, který se utopil v Egejském moři. Jeho fotografie oblétly svět. Měly to být fotografie, které změní svět, jak psala pro-migrantská propaganda. A svým způsobem to tak i být může. Alan Kurdi je totiž opravdu symbolem. Pojďme se podívat na jeho příběh. A na fakta. Připravte se na tvrdou, hořkou realitu – daleko horší, než líčila mas-mediální propaganda.
číst...

Vtip a realita

Jaroslav Tichý 13.09.2019, 01:59

Podle některých odborných definic „vtip, anekdota, popřípadě fór, je krátké vyprávění, jehož účelem je pobavit příjemce (posluchače či čtenáře). Obvykle je založen na dvojznačnosti, absurditě nebo paradoxu, je stručný a směřuje k výrazné a úderné pointě. S ohledem na krátkost toho následujícího vyprávění zůstaňme u pojmu vtip. Příklad vtipu z filmu „Sedm statečných“: - muž vypadne z 10. patra činžáku; - a zatímco padá, v každém patře si říká, zatím je to v pořádku.
číst...

Obchodní války jsou hrou blázna

Eric Margolis 12.09.2019, 01:10

Podle brilantního vojenského myslitele, generálmajora J.F.C. Fullera, „cílem války není vítězství. Je jím dosažení politických cílů.“ Věčná škoda, že prezident Donald Trump nečte knihy. Zahájil ekonomické války proti Číně, Rusku, Íránu, Kubě a Venezuele bez jakéhokoli jasného strategického cíle, až na to, že se nafouklo jeho ego coby světového předního vojenského vůdce, a že tyto státy potrestal za jejich neposlušnost.
číst...

 

+ Přidej RSS kanál | Copyright (c) 2009 Seznam.name. All rights reserved. Created by Kukej | Kontakt | Výměna odkazů

1.80846